Нулиране на мрежовите настройки на Android - отървете се от мрежовите грешки

Нулирайте мрежовите настройки на Android

Какъв е урокът за нулиране на мрежовите настройки на Android?

Във видео урока Възстановяване на мрежовите настройки на Android ще обясня как да нулирате всички Wi-Fi мрежа, мобилни данни и Bluetooth параметри, в случай че имате проблеми с Wi-Fi връзки, мобилни данни или свързани Bluetooth устройства, или в процеса на сдружение.

Защо е необходимо понякога да нулирате мрежовите настройки?

Когато почувствате, че нещо не е наред с телефона ви, когато влизате в интернет или имате Bluetooth устройство, трябва сериозно да помислите за нулиране на мрежовите настройки.

Това нулиране включва всичко, което означава мрежи, Wi-Fi, VPN, Hotspot, мобилни данни, Bluetooth.

Проблемите с мрежата най-често възникват по вина на потребители, които правят някои настройки и след това забравят какво са направили.

Понякога е възможно след голяма актуализация в мрежовите настройки да се появят някои грешки, но в повечето случаи причината са потребителите.

Как да нулирам мрежовите настройки на Android?

Някога, ако сте имали проблеми с мрежата на Андроид, нямахте друг избор, освен да зададете на телефона фабрични настройки по подразбиране.

Сега не е нужно да правим общо нулиране, защото имаме опцията за нулиране на мрежовите настройки в настройките на телефона.

Къде да намерим нулирането на мрежовите настройки на различни телефони с Android?

На кои телефони мрежовите настройки могат да бъдат нулирани?
На всеки телефон от Android 9.0 Pie up!

На ванилови телефони с Android

Настройки / Система / Разширени / Опции за нулиране / Нулиране на Wi-Fi, мобилни данни, Bluetooth

На телефони Xiaomi

Настройки / Връзки и споделяне / Нулиране на Wi-Fi, мобилни данни, Bluetooth

На телефони Samsung

Настройки / Общо управление / Нулиране / Нулиране на мрежовите настройки

*и на устройства от други производители намираме тази настройка, но вероятно другаде

Какво се случва след нулиране на мрежовите настройки на Android?

ВНИМАНИЕ, след нулиране на мрежовите настройки се случват някои неща. Не правете това нулиране, освен ако не е абсолютно необходимо

Това са промените, които настъпват след нулиране на мрежовите настройки.

Wi-Fi и мобилните данни са активирани
Деактивирайте VPN
Точка за достъп и роуминг на данни са изключени
Bluetooth и самолетен режим са изключени
Промяна на режима за избор на мрежа на „Автоматичен“
Нулирайте мрежовите настройки за приложения
ВНИМАНИЕ - Изтриване на съхранени Wi-Fi мрежи
Ограниченията за мобилни данни се премахват
Фоновата синхронизация е разрешена
ВНИМАНИЕ - Премахнете сдвоени Bluetooth устройства

Други уроци за Android

Windows Share на Android
Windows Share на Android
Как да променя основната заявка за отваряне на файлове на Android
Променете приложенията по подразбиране на Android
Как да спрем получаването на известия на Android
Как да спрем получаването на известия на Android

Видео урок - Нулиране на мрежовите настройки на Android





Свързани уроци


За Cristian Cismaru

Харесва ми всичко, свързано с IT&C, обичам да споделям опита и информацията, които трупам всеки ден.
Научете колкото се научиш!

Говори мнението си

*

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните за коментарите ви.